Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΔΣΔΔ (10-12-2015)

ΓΕΝΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ  ΤΗΣ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                        
ΤΩΝ  ΤΑΚΤΙΚΩΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



            Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Διοικητικής Δικαιοσύνης (Α.Δ.Σ.Δ.Δ.), θα συνεδριάσει στις 10 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00  , με τα εξής θέματα:


1) Πλήρωση της θέσεως  του Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων(μετά την προαγωγή της κ. Φουντουλάκη σε Γενικό Επίτροπο της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων)


2) Πλήρωση μιας (1) θέσεως Προέδρου Εφετών Δ.Δ. στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας.


3) Πλήρωση δύο (2) θέσεων Εφετών Δ.Δ., εκ των οποίων η μία στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης και η άλλη στο Διοικητικό Εφετείο όπου θα κενωθεί θέση λόγω της προαγωγής Εφέτη Δ.Δ. στο βαθμό του Προέδρου Εφετών Δ.Δ.  


4) Πλήρωση πέντε (5) θέσεων Προέδρων Πρωτοδικών Δ.Δ. (στα Διοικητικά Πρωτοδικεία: Ηρακλείου (1), Λάρισας (1), Πατρών (1) και οι υπόλοιπες δύο (2) στα Διοικητικά Πρωτοδικεία, όπου θα κενωθούν θέσεις λόγω της προαγωγής αντίστοιχου αριθμού Προέδρων Πρωτοδικών Δ.Δ. στο βαθμό του Εφέτη Δ.Δ.

5) Ανάκλησης απόσπασης (μετά από αίτηση της) απο το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( Γραφείο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας) της Προέδρου Εφετών του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς Αγγελικής Λαϊνιώτη και σε περίπτωση αποδοχής της, ορισμός, για ένα (1) έτος, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, ενός (1) Εφέτη Διοικητικών Δικαστηρίων για τη στελέχωση του ως άνω Γραφείου 
6) Χορήγηση επιδόματος μεταπτυχιακών σπουδών σε Πρωτοδίκη  ΔΔ