Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Σύσταση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής με αντικείμενο την παρακολούθηση και την υποβοήθηση της παραγωγικής λειτουργίας του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη (Ο.Σ.Δ.Δ.Υ. Δ.Δ.)»



                       
Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η   Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α                                   Αθήνα,   7  Δεκεμβρίου  2015
ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                                  Αρ. Πρωτ.:  3543
ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
Ταχ.   Δ/νση           :  Λ. Ριανκούρ  85 Αθήνα
Τ.Θ. 160 98              Τ.Κ.115 03
Τηλέφωνο             :  210-69.62.368
FAX                        :  210-69.80.076
E-mail      :  g-epitropia-d-d@otenet.gr



              Θέμα:   Σύσταση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής με αντικείμενο την παρακολούθηση και την υποβοήθηση της παραγωγικής λειτουργίας του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη (Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.  Δ.Δ.)»

ΑΠΟΦΑΣΗ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

              Έχοντας υπ΄ όψιν:
          1.  Την υπ΄ αριθ. 1/2014 Σύμβαση για το έργο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη (Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.  Δ.Δ.)»
          2.  Την επικείμενη παραλαβή του ανωτέρω έργου.
          3.  Τη στόχευση για συμβολή του οικείου πληροφοριακού συστήματος στη δραστική επιτάχυνση της απονομής της διοικητικής δικαιοσύνης.
          4.  Τις διαπιστωθείσες δυσλειτουργίες του Συστήματος αυτού, καθ΄ όσον αφορά την εξυπηρέτηση των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας επί των δικαστηρίων αυτών.
          5.  Την υποχρέωση που ανέλαβε η ανάδοχος εταιρεία «Unisystems Α.Ε.», ώστε τα προαπαιτούμενα για την πλήρη παραγωγική λειτουργία του εν λόγω Συστήματος να έχουν υλοποιηθεί μέχρι 28-2-2015.
          6.  Την ανάγκη συστάσεως Κεντρικής Οργανωτικής επιτροπής για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των ενεργειών της αναδόχου εταιρείας και για την υποβοήθηση του έργου της.
          7.  Τις διατάξεις του άρθρου 13 του κυρωθέντος με το άρθρο πρώτο του ν. 2690/1999 (Α΄ 45) Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

     Ι.   Τη σύσταση, στην έδρα της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (Λ. Ριανκουρ 85 – Αθήνα), εννεαμελούς Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής με αντικείμενο την παρακολούθηση και την υποβοήθηση της παραγωγικής λειτουργίας του νέου Πληροφοριακού Συστήματος «Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για τη Διοικητική Δικαιοσύνη (Ο.Σ.Δ.Δ.Υ.  Δ.Δ.)», καθ΄ όσον αφορά την εξυπηρέτηση των αναγκών των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων και της Γενικής Επιτροπείας επ΄ αυτών, αποτελούμενη από τους:
          1.  Αγάπη Γαλενιανού-Χαλκιαδάκη, Εφέτη του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ως πρόεδρο, με αναπληρώτριά της την Θεοδώρα Βιτουλαδίτη, Εφέτη του ίδιου δικαστηρίου.
          2.  Παύλο Ζαμπετίδη, Εφέτη του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Τσατσούλη, Εφέτη του ίδιου δικαστηρίου.
          3.  Γεώργιο-Διονύσιο Τσαπράζη, Πρωτοδίκη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Ζουρνατζή, Πρωτοδίκη του ίδιου δικαστηρίου.
          4.  Αθανάσιο Σκουρλή, Πρωτοδίκη του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Σπυρίδωνα Χαλκιόπουλο, Πρωτοδίκη του ίδιου δικαστηρίου.
          5.  Ιωάννη Τσουκαλά, δικαστικό υπάλληλο, με βαθμό Γ΄ του Κλάδου ΔΕ Γραμματέων (αναπληρωτή Προϊστάμενο Διεύθυνσης) της Γενικής Επιτροπείας της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Αφροδίτη Ζέρβα, δικαστική υπάλληλο με βαθμό Δ΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων, της Γενικής Επιτροπείας.
          6.  Ελένη Παναγιώτου, δικαστική υπάλληλο, με βαθμό Δ΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων, του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Ευτυχία Σιδερή, δικαστική υπάλληλο του ίδιου δικαστηρίου, με βαθμό Γ΄ του ίδιου Κλάδου,.
          7.  Γεώργιο Κουρετζή, δικαστικό υπάλληλο, με βαθμό Δ΄ του Κλάδου ΔΕ Γραμματέων, αποσπασμένο στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιώς, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Γεωργία Ιατρού, δικαστική υπάλληλο του ίδιου δικαστηρίου, με βαθμό Γ΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων.
          8.  Αναστάσιο Πανογιάννη, δικαστικό υπάλληλο, με βαθμό Γ΄ του Κλάδου ΔΕ Γραμματέων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την ομοιόβαθμή του δικαστική υπάλληλο του ίδιου δικαστηρίου Γεωργία Καλαντζή, του ίδιου Κλάδου.
          9.  Σωκράτη Γιαγιά, δικαστικό υπάλληλο, με βαθμό Ε΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς, ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Μαρίκα Σαμπατακάκη, δικαστική υπάλληλο του ίδιου δικαστηρίου, με βαθμό Δ΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων.
              Γραμματέας της ανωτέρω Επιτροπής ορίζεται ο Ιωάννης Γεωργίου, δικαστικός υπάλληλος της Γραμματείας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, με βαθμό Δ΄ του Κλάδου ΠΕ Γραμματέων, με αναπληρώτριά του την Παγώνα Χρηστούδη, δικαστική υπάλληλο του ίδιου δικαστηρίου, με βαθμό Γ΄ του ίδιου Κλάδου.
     ΙΙ.  Η απόφαση αυτή ισχύει από 8-12-2015.

                                                                                                Η Γενική Επίτροπος




                                                                                                 Ευτυχία Εμμ. Φουντουλάκη
Κοινοποίηση στους:
1.  Πρόεδρο του Τριμελ.Συμβ.Διεύθυνσης
     του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών
     Κυρία Παναγιώτα Λαμπράκη-Καστάνη
2.  Πρόεδρο του Τριμελ.Συμβ.Διεύθυνσης
     του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς
     Κυρία Μαρία Καλυβοδιάκου-Ζούκα
3.  Πρόεδρο του Τριμελ.Συμβ.Διεύθυνσης
     του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
     Κύριο Δημήτριο Νικολόπουλο
4.  Πρόεδρο του Τριμελ.Συμβ.Διεύθυνσης
     του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς
     Κυρία Αυγερινή Λάσκαρη
5.  Κυρία Αγάπη Γαλενιανού-Χαλκιαδάκη
6.  Κυρία Θεοδώρα Βιτουλαδίτη
7.  Κύριο Παύλο Ζαμπετίδη
8.  Κύριο Νικόλαο Τσατσούλη, Εφέτες Δ.Δ.
9.  Κύριο Γεώργιο-Διονύσιο Τσαπράζη
10.  Κύριο Κωνσταντίνο Ζουρνατζή
11.  Κύριο Αθανάσιο Σκουρλή
12.  Κύριο Σπυρίδωνα Χαλκιόπουλο, Πρωτοδίκες Δ.Δ.
13.  Κύριο Ιωάννη Τσουκαλά
14.  Κυρία Αφροδίτη Ζέρβα
15.  Κυρία Ελένη Παναγιώτου
16.  Κυρία Ευτυχία Σιδερή
17.  Κύριο Αναστάσιο Πανογιάννη
18.  Κυρία Γεωργία Καλαντζή
19.  Κύριο Γεώργιο Κουρετζή
20.  Κυρία Γεωργία Ιατρού
21.  Κύριο Σωκράτη Γιαγιά
22.  Κυρία Μαρίκα Σαμπατακάκη
23.  Κύριο Ιωάννη Γεωργίου
24.  Κυρία Παγώνα Χρηστούδη, δικαστικούς υπαλλήλους
25.  Συμβούλιο της Επικρατείας
     Επιτροπή Πληροφοριακών Συστημάτων
26.  Ανώνυμη εταιρεία «Unisystems Α.Ε.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου